آگهی استخدام پسادکتری- مطالعات اپی ژنتیکی سرطان کولورکتال با استفاده از تکنولوژی CRISPR

تاریخ آگهی: 18 آذر 1395

مهلت: تا زمانی که پست تکمیل گردد

این آگهی برای جذب یک دانشجوی پسادکتری به منظور مطالعه اپی ژنتیکی سرطان و بازآرایی کروماتین در سلولهای سرطانی توسط ریبونوکلئیک اسیدهای بلند غیر کد کننده در آزمایشگاه دکتر حسام دهقانی پست می گردد. روش هایی که در این مطالعات به کار گرفته می شوند عبارتند از تکوین لاین های سلولی، تکنیک های بیولوژی مولکولی، بیوشیمی و ویرایش اپی ژنومی با استفاده از تکنولوژی کریسپر. زمینه قوی علمی و تحقیقاتی و تجربه کافی در بیولوژی مولکولی سلول، بیوشیمی و بیوانفورماتیک ضروری است. کاندیداهایی مد نظر خواهند بود که بتوانند با انگیزه بالا و به طور مستقل و در تعامل با دیگر اعضای تیم فعالیت کنند. از افرادی که موفق به کسب این پست می شوند انتطار می رود که در نوشتن مقالات و گرنت های تحقیقاتی و هدایت دانشجویان تحصیلات تکمیلی فعال باشند. مکان انجام این تحقیقات، پژوهشکده فناوری زیستی دانشگاه فردوسی مشهد می باشد. قرارداد اولیه به طور یک ساله و پس از طی یک مدت کوتاه ارزیابی منعقد می گردد و امکان تمدید آن تا 2 سال نیز می باشد. متقاضیان می توانند درخواست های خود را به همراه رزومه کامل علمی و نام و آدرس ایمیل سه نفر از اساتید رفرنس به دکتر حسام دهقانی (این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  ) ارسال کنند.